Mezinárodní otevřený turnaj – Plzeň (16-18.11.2018) // International tournament – Pilsen | Česká federace boccii, z.s.

Pořadatel: TJ ZP Halma z.s. ve spolupráci s Českou federací boccii, z. s., ČATHS, za finanční podpory Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy, Statutárního města Plzně a Plzeňského krajePartneři TJ ZP Halma: Statutární město Plzeň, Plzeňský kraj, Canard, Quins s.r.o., Pizza Doma, obec Zbůch, Židle a křesla Peška s.r.o.

Datum konání: 16. – 18. listopadu 2018

Místo konání: Sportovní hala ZČU v Plzni, Univerzitní 14, Plzeň https://mapy.cz/s/32kxG

Ubytování: Zajistí pořadatel na základě řádně vyplněné přihlášky v: Hotelu IBIS Plzeň, Univerzitní 65, Plzeň na základě zaslaných přihlášek. Cena ubytování je 500 Kč/osoba/ noc ve dvoulůžkovém pokoji včetně snídaně. Parkování na hotelovém parkovišti zdarma. WIFI připojení v hotelu zdarma.

Cestovné: Dopravu na místo prezentace, ubytování a do haly závodníkům a jejich doprovodu zajišťuje a hradí vysílající TJ či SK.

Startovné: 500,- Kč týmy, páry, jednotlivci, 400,- Kč pouze jednotlivci. Startovné hradí přihlašující TJ/SK hromadně za všechny přihlášené sportovce při prezentaci nebo je možné vystavit fakturu. Členové České federace boccii mají slevu na startovném 100,- Kč.

Přihlášky: Řádně vyplněné přihlášky zašlete nejpozději do 2.11. 2018 prostřednictvím elektronického formuláře zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnR3gmeJlvlv8HPaZq9kusWrRkTeShY15v7tCFmeWmQO1BA/viewform?c=0&w=1

Zdrav. služba: Je zajištěna pořadatelem v místě konání soutěže.

Ceny: Závodníci na prvních třech místech v jednotlivých kategoriích obdrží pohár, medaili, diplom a věcnou cenu.

Zdrav. klasif.: Sportovci musí mít platnou národní klasifikaci. V případě nových hráčů bude klasifikace zajištěna na místě.

Informace: Další informace obdržíte na telefonním čísle: Roman Suda 724 073 469 nebo suda@centrumzbuch.cz

Událost akce na facebookových stránkách pořadatele: https://www.facebook.com/events/189937058251319/