KONCEPCE ROZVOJE PARALYMPIJSKÉHO SPORTU BOCCIA 2020 – 2022 | Česká federace boccii, z.s.

V rámci Strategického plánu rozvoje para sportu Národní sportovní agentury a na to navazující výzvy, jsme podali v srpnu 2020 koncepci paralympijského sportu boccia.

Tuto výzvu jsme přijali, protože si myslíme, že sport boccia si zaslouží mnohem lepší a odpovědnější servis, než ten, který je mu v posledních letech poskytován. Abyste si mohli udělat obrázek o tom, jak naše koncepce vypadá, rozhodli jsme se ji zveřejnit se všemi přílohami a to ještě před tím, než Národní sportovní agentura vybere gestora pro tento sport v České republice.

Našim protikandidátem v tomto duelu o gestorství je Česká federace Spastic Handicap. Pokud se nám podaří uspět, budeme se sportu boccia věnovat nadále tak zodpovědně, jak jsme činili od vzniku naší federace v roce 2017. To znamená, že se budeme starat o rozvoj sportu, organizaci sportu a samozřejmě o reprezentaci.

Pokud bychom ve výběru o gestora tento rok neuspěli, budeme i nadále sport boccia rozvíjet jak nejlépe umíme, jen nebudeme moci administrovat reprezentaci. V tomto případě bychom nadále produkovali nové, nadějné sportovce, pořádali skvělé turnaje a pro všechny sportovce, boccisty zajišťovali podporu, jako sportovní organizace, která dělá vše pro svůj sport boccia.

Také bychom velmi zodpovědně hlídali, aby sportovci měli šanci vyjíždět na turnaje BIS Fed v mnohem větší míře, než je tomu díky České federaci Spastic Handicap, dosud.

Kocepce_rozvoje_paralympijského_sportu_boccia_2020-2022

Přílohy

vyrocni-zprava-sh-za-rok-2019-cfsh

vyrocni_zprava_sh_za_rok_2018

vyrocni_zprava_sh_za_rok_2017

Spolupráce České federace boccii a slovenské boccii

Složení_výkonného_výboru_a_pracovní_skupiny_České_federace_Boccii_od_roku_2017

Složení_realizačního_týmu_boccii_České_federace_Spastic_Handicap_2017_2020

2016-vyrocni_zprava_sh